20 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков18:29, 13 август 20241min

Криминална хроника

polic....

Пазарджик. На една от улиците в Пазарджик 16-годишен младеж от областния град загубил управление над мотопед „Пиаджо“ и паднал на пътя. За радост младежът не бил сериозно пострадал, а на мястото пристигнали екипи на сектор „Пътна полиция“ и РУ-Пазарджик. Униформените установили, че водачът е неправоспособен, мотопедът е без регистрационни табели, а дрегерът отчел 1.76 промила концентрация на алкохол. По случая са образувани две бързи производства, возилото е иззето. Непълнолетният не е задържан поради здравословни причини.

Пещера-Пазарджик. Вчера по обед в РУ-Пазарджик се получил сигнал за извършен грабеж на жена в областния град. Незабавно към мястото били насочени екипи на РУ-Пазарджик. По първоначално събраните данни апаш проникнал в къщата на 64-годишна жена. Мъжът взел чанта с лични документи, пари и мобилен телефон, след което ударил с юмрук в главата обитателката на къщата и избягал. Служители на сектор „Криминална полиция“ се заели незабавно с изясняване на случая. Минути по-късно в техното полезрение попаднал дръзкия грабител. Той опитал да избяга, но бързо бил настигнат и заловен от органите на реда.  Оказало се, че това е 45-годишен жител на гр. Пещера. Мъжът, който е с множество криминални прояви е задържан за срок от 24 часа в ареста на РУ-Пазарджик. У него са открити откраднатите вещи, документи и пари. Работата по случая продължава, образувано е бързо производство под надзора на прокуратурата в областния град.

Ивайло. Снощи около 21.00ч. в апартамент намиращ се в центъра на областния град станал скандал.  38-годишен мъж от село Ивайло нанесъл побой на 35-годишната си съпруга. В резултат на това той причинил лека телесна повреда на жената при условията на домашно насилие. Пристигналите на мястото екипи на РУ-Пазарджик задържали побойника в ареста. Извършен е оглед, образувано е бързо производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!