08 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:02, 20 септември 20221min

Криминална хроника

police..
Пазарджик. Мъж е пострадал при пътен инцидент, съобщават от ОД МВР – Пазарджик. Катастрофата е станала вчера рано сутринта на пътя между Пазарджик и съседното село Звъничево. 72-годишен водач на лек автомобил „Мицубиши“ от същото село се блъснал в задната част на движещ се пред него пътнически микробус „Мерцедес“, управляван от 66-годишен жител на септемврийското село Варвара. В резултат на удара шофьорът на японското возило е транспортиран и настанен в МБАЛ – Пазарджик с фрактура на таза, без опасност за живота. На местопроизшествието е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.
Пещера. В РУ – Пещера постъпил сигнал от РИОСВ – Пазарджик за незаконна сеч на широколистна дървесина от територията на резервата „Купена“. При проведените действия по разследване от служители на група „Криминална полиция“ и полицейски инспектори от териториална полиция при РУ – Пещера били установени извършителите. Оказали се трима мъже на възраст между 18 и 64 години, всичките от Пещера. По случая се води преписка.
Белово. Вчера служители на РУ – Септември извършили проверка в жилището на 67-годишен мъж от Белово. Вътре органите на реда открили 4 кубически метра широколистна дървесина, която не била маркирана с контролна горска марка. Стопанинът не разполагал с никакви документи за произхода на дървата. Спрямо него се води досъдебно производство.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!