08 септември 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Магнитотерапия с модерен апарат предлага Отделението по физиотерапия на МБАЛ- Пазарджик

lekar

Пазарджик. Отделението по физиотерапия на МБАЛ-Пазарджик предлага лечение с революционен апарат за магнитотерапия с висок интензитет, който се използва при остри и хронични болкови състояния, засягащи опорно-двигателния апарат и нервната система.
„Апаратът генерира електромагнитно поле с висок интензитет, който се предава в човешкото тяло чрез специален индикатор. Поради своя уникален механизъм на действие, високоинтензивната магнитотерапия води до моментално облекчаване на болката, мобилизира ставите и укрепва мускулите, релаксира мускулите, които страдат от хипертонус, и подпомага възстановяването на счупени кости“, поясни началникът на отделението  д-р Цветелина Пешева.

Магнитотерапията се използва при лечение на остра и хронична болка, спастичност, болка и скованост в ставите, фрактури, дихателни проблеми след боледуване от COVID-19, импинджмънт синдром, пателарна тендинопатия, мускулна атрофия и други.

DSC 0562Терапията е безвредна и не крие никакви рискове, но не се препоръчва при бременност, при поставени метални импланти или пейсмейкъри, при заболявания на сърдечносъдовата система, при поставена инсулинова помпа, при висока температура, при злокачествено заболяване. Не се прилага в областта на главата и сърдечната област, както и при лица под 18 години.

 

DSC 0569

Броят на процедурите зависи от конкретното състояние и е строго индивидуален за всеки пациент. Извършват се само след консултация с лекар. Цената на една процедура е 30 лв., а консултацията с физиотерапевт не се заплаща.
За записване, можете да се обадите на телефон: 0882 80 56 28 – д-р Цветелина Пешева, началник на Отделението по физиотерапия.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!