29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нов ултразвуков апарат помага на кардиолозите от МБАЛ- Пазарджик

mbal pazardzhik

Пазарджик. Нов ултразвуков апарат вече помага на кардиолозите от МБАЛ- Пазарджик при диагностиката на пациентите. Преносимата ултразвукова система за съдова диагностика е закупена със средства на МБАЛ-Пазарджик.

Екипът на Кардиологично отделение изказва огромната си благодарност на ръководството на лечебното заведение за проявеното разбиране и предприетите действия за доставката на апарата.
ACUSON Juniper е високоефективна ултразвукова система, която може да извършва различни ултразвукови изследвания, осигурявайки много добра диагностика. Това е последно поколение апарат на марката Сименс, който разполага с всички необходими съвременни опции за ехокардиографско изследване.

DSC 0150

 

„Системата има много модерни възможности за измерване на регионален контрактилитет като спекъл тракинг-последна мода в екокардиографията и тъканни доплери. Ехокардиографията са нашите очи. Първият поглед на пациента. Образно казано това са очите на кардиолозите за оглеждане на сърцето. Този апарат е незаменим като възможности за диагностична преценка и сме убедени, че ще ни бъде от голяма полза“, обясни инвазивният кардиолог д-р Петър Лазов.

ACUSON Juniper е ултразвукова система от експертен клас с висока производителност, която осигурява надеждна диагностика за всеки пациент. ACUSON Juniper предоставя мощни функции, като същевременно е една от най-компактните системи в своDSC 0108я клас.

 

Ехокардиографията е основен метод, който се използва при диагностициране на различни нарушения в структурата и функцията на сърцето при сърдечно-съдови заболявания.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!