18 октомври 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Отново : Повод за гордост в ОУ “ Петко Славейков”

ou p r slaveykov

Пещера. Георгия Миткова, Георги Василев, Велин Кушев и Доан Чешмеджиев накараха ОУ “ Петко Славейков” да се гордее с постигнатите максимални 100 точки на НВО по Английски език.

„Щастливи сме да споделим, че от 14 ученици, явили се на НВО по английски език, 11 са с резултат от 90 до 100 точки. И това не е всичко. Нашите седмокласници са постигнали резултати много над средните резултати на регионално ниво по БЕЛ и Математика!“, написаха преподаватели на децата в социалната мрежа.
„Няма по- голямо щастие за учителите от това да видят учениците си успели, знаещи и можещи“, с гордост сподели г- жа Кавлакова, директор на ОУ “ П. Р. Славейков”.
Поздравления за всички ученици, техните учители и не на последно място- техните родители. „За пореден път доказахме, че има смисъл взаимния труд и отличното сътрудничество, които ни крепяха по пътя към общата цел- успехът на нашите деца“, допълни г- жа Кавлакова.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!