18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Вицепрезидентът Илиана Йотова ще бъде в Пещера

iliana yotova viceprezident

Пещера. Вицепрезидентът Илиана Йотова ще бъде в Пещера по повод отбелязването на 10-годишнината от откриването на крепостта „Перистера“ на хълма Св. Петка. Според археолозите на това място е съществувало древно тракийско светилище. От 19:45 часа Илияна Йотова ще присъства на благодарствен молебен за здраве и просперитет на жителите и гостите на Пещера, както и на официалното честване на годишнината, на което ще приветства присъстващите.

На празника ще присъстват доц. д-р Бони Петрунова- директор на НИМ, както и Славка Бозукова -гл. редактор и изп. директор на Стандарт Нюз и председател на Общество „Културно наследство”.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!