26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:26, 6 май 20221min

Илияна Йотова в Пещера: Президентската институция е гарант за стабилността на България

6 05 22 praznik peshtera==

Пещера. Президентската институция е гарант за стабилността на България, каза пред журналисти в Пещера вицепрезидентът Илияна Йотова.

Снимка : peshteraprim

Ние имаме големи очаквания от коалицията така, както и българският народ. Надявам се горещо те да оправдаят тези очаквания, защото най-малкото, което ни трябва в момента, е да хвърлим страната в нова изборна кавалкада, коментира още Йотова. По думите ѝ сътресенията в правителството притесняват президентската институция, защото „всяко сътресение точно в тази ситуация, означава нестабилност на страната“.

Снимка : peshteraprim

Вицепрезидентът Йлияна Йотова участва в честването на празника на гр. Пещера.

В своето приветствие към жителите и гостите на родопския град тя заяви, че днес живеем  в много трудно и размирно време.

Не една и две мечти са изгорели в кладата на българската история, но винаги сме побеждавали тогава, когато сме били заедно, добави още Илияна Йотова.  Точно в този труден период не бива да има нови разделителни линии между нас като хора, не бива да се обръщат българи срещу българи, защото този, който дръзне да направи това, ще получи присъдата и на историята , и на поколенията след него, подчерта вицепрезидентът.

На честванията по повод празника на Пещера присъстваха още вицепремиерът Борислав Сандов и министрите Георги Гьоков, Христо Проданов и Иван Иванов, областният управител на Пазарджик Андрей Гечев, духовници, висши военни и Кметове на Общини.

Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!