18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

За 1 юни: “Биовет” АД подарява куклено представление на малчуганите от Пещера

teatur

Пещера. За втора поредна година “Биовет” АД подарява куклено представление на пещерските деца по случай Деня на детето – 1 юни. Тази година в Пещера ще гостуват актьори от Хасковския театър “Иван Димов” с постановката за деца “Пакостникът”. Тя ще се играе на 31 май, петък, от 11.00 ч. на сцената на НЧ”Развитие – 1873” в града.

Входът е безплатен и от ръководството на фирмата канят всички деца на възраст от четири до десет години да посетят представлението. Те могат да бъдат придружени от своите майки или баби.

Какво ще видят малките в “Пакостникът”?

Няма дете което да не прави онези нежни и весели пакости. Но, включи ли се в тях някой възрастен пакостник, играта загрубява. Даже става неприятна. Как по весел начин и игра да се преборим с лошотията и всичко да завърши добре ще разберете, ако гледате новия куклен спектакъл – “Пакостникът“.

Веселбата е гарантирана!

„Пакосникът“ е и бенефис на режисьора Янко Митев и неговия живот на сцената. 45 години, над двеста и петдесет изиграни роли, петнадесет написани и поставени пиеси, много международни и национални награди.

Пакостникът“ е забавен детски спектакъл от  Йозеф Пеер и Лео Спачил.

Сценичен вариант и постановка Янко Митев. Сценография и кукли Наталия Гочева и Христина Младенович – Храстче. В ролите: Стефана Дункова, Илиян Диков и Нелина Михайлова.

Тъй като местата в залата са ограничени, моля заявете своето присъствие на тел. 0887384533


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!