05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Малчуганите получиха подаръци от Общината за 1 юни

igrachki za 1 yuni..

Пещера. Детските градини в общинския център и Радилово, получиха комплекти играчки по случай Деня на детето. Инициативата е на Йордан Младенов и се провежда ежегодно по повод 1 юни. Директорите на шестте детски заведения благодариха за прекрасните  подаръци от Общината, с радост, че хубавата традиция продължава.

Снимка : peshteraprim
Част от малчуганите не пропуснаха шанса тутакси да изберат любимата си занимавка за да се забавляват с новите си придобивки

Малките и големите момичета и момчета получиха посланието на градоначалника да растат в град, който да ги накара да се гордеят и да имат принос в неговото развитие като пораснат.

Снимка : peshteraprim

Грижите на Общината за детски градини е част от цялостната й политика за устойчиво развитие, съобщиха от пресцентъра на местната администрация.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!