25 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

МЗ обявява конкурс за рисунка: „Ваксинирай се и стани супергерой!“

konkurs risunka

Пазарджик. Във връзка със стартирала информационна кампания за ползата от ваксините Министерство на здравеопазването, обявява конкурс за детска рисунка под надслов: „Ваксинирай се и стани супергерой!“

Целта на инициативата е да насочи общественото внимание върху ползата и изключителното значение на ваксините за опазване на индивидуалното и общественото здраве.

Участниците в конкурса ще бъдат разделени в три възрастови категории: от I до IV клас, от V до VII клас и от VIII до XII клас.

Творбите могат да бъдат изпращани в срок до 15 май на имейл адрес: presscenter@mh.government.bg или чрез Български пощи на адрес:

пл. „Света Неделя“ № 5 до Пресцентър на Министерство на здравеопазването.

Победителите в трите възрастови групи ще бъдат класирани на I-во, II-ро и III-то място. Те ще бъдат обявени в Деня на детето – 1 юни на Фейсбук страниците на Министерство на здравеопазването и „Плюс мен“.

За победители са предвидени предметни награди.

 

Ваксините спасяват живот!

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!