04 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ясна е самоличността на починалата в язовир Батак жена

yazovir batak

Ракитово. 59-годишната Галина Найдова, която потъна с автомобила си в яз. Батак е имала проблеми, а причините довели до инцидента най-вероятно се коренят в миналото. Жената е родом от с. Ковачево, пристигнала е в Ракитово за да учи в тукашната гимназия, където се запознава със съпруга си. Семейството е разполагало със средства, но Галина е споделяла пред свои приятелки, че мисли да сложи край на живота си.

Никой в Ракитово не вярва, че тя сама е влязла във водоема. Хората смятат, че е възможно друга кола да е пресякла пътя ѝ. Според рибарите, които са подали сигнала за инцидента колата е била вкарана във водоема именно от водачката.

Те не са могли да предприемат нищо, тъй като колата потънала за минути, а когато станало това се е получил и нещо като водовъртеж, което пък е щяло да доведе и до друг смъртен случай.

Отговор на въпросите ще даде аутопсията, която ще бъде извършена днес в Съдебна медицина – Пазарджик. Възможно е жената да е приела лекарства, които не са и позволили да реагира адекватно на ситуацията.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!