02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Инцидент с лек автомобил в язовир „Батак“. Има жертви

yazovir

Ракитово-Батак. Жена е починала в резултат на инцидент с лек автомобил в язовир „Батак“. Сигнал за случилото се бил подаден от рибари снощи малко след 21.00 часа на телефон 112.

В района на контра стената на язовир „Батак“ те забелязали движещ се към чашката на водоема лек автомобил, който навлязъл във водата и потънал. Към мястото били насочени дежурни екипи на полицейския участък в Батак, РУ-Пещера, ОДМВР-Пазарджик, два противопожарни автомобила с огнеборци от РСПБЗН-Батак и четирима водолази от сектор „СОД“ при РДПБЗН-Пловдив. Няколко часа по-късно возилото било извадено от водите на язовира.

В него е открито безжизненото тяло на 59-годишна жена от Ракитово, която е и собственик на „Мерцедес“-а. Трупът е транспортиран за аутопсия в  отделение по съдебна медицина в МБАЛ-Пазарджик. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство. Работата по изясняване на случая продължава.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!