02 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Обещано : Общината извози 250 чувала отпадъци след акция на доброволци

otpadaci yazovir k dimitrievo

Пещера. Като успешна определи акцията по почистването на бреговете на язовир К. Димитриево един от организаторите Томи Каймаканов. Припомняме, че в инициативата се включиха над тридесет наши съграждани, които почистиха от отпадъци крайбрежието на водното огледало на 31 март.

Снимка : архив

“ Днес, осигурен превоз и екип от ОП „ЧПОИ“ извозиха събраните чували, събрани от доброволците. Благодарим за съдействието и логистичната помощ на Община Пещера и Георги Смилянов- управител на предприятието.“, написа Каймаканов в социалната мрежа.

Над 250 чувала осигурени от Общината бяха нужни за да се събере оставеното от туристи, рибари и посетители на язовира. Почистването е прелюдия към 7 април, когато край водоема ще се проведе първото по рода си състезание за риболов за деца. Идеята подкрепи „Биовет“ АД и ще осигури награди и изненади за участниците в занимателното състезание.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!