29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започва Международното изложение „Природа, лов, риболов” в Пловдив

izlozhenie lov i ribolov plovdiv 2024

Пловдив. По време на 28-ото Международно изложение „Природа, лов, риболов” в Пловдив, което ще се проведе от 3 до 7 април, НЛРС-СЛРБ ще участва с множество прояви, които тази година са посветени на 140 години Организирано ловно движение в България.

Посетителите ще могат да видят специална експозиция и изложба на трофеи, добити през последните три години.

Организирана е кръгла маса на тема „Разселване на дивеч в България“, на която ще бъдат представени презентации на тема разселване на едър дивеч и проблеми при доотглеждането, адаптацията и разселването на фермено произведен местен дребен дивеч в ловностопанските райони на ловните сдружения.

Ще могат да се видят снимките от фотоконкурса на НЛРС-СЛРБ „Мигове от дивия свят“, който се проведе в две категории– участници до 18-годишна възраст и над 18-годишна възраст.

Изложени ще бъдат картините от конкурс за детска рисунка на тема „Един ден сред природата на България“ за деца до 14 годишна възраст.

За децата една от големите аткрации са ежедневните образователните минути и практики по риболовна дисциплина „Кастинг за деца“. Малучуганите ше имат възможност да сглобяват къщички за птици с послание „Грижа за животинския свят“

Разбира се, на стрелбищния комплекс в с. Труд ще се състои традиционното състезание по ловна стрелба в дисциплината “Скийт” с участието на отбори от ИАГ, ДП, НЛРС-СЛРБ и БЛРС.

Ще има международна киноложка изложба и беседа, организирана съвместно с БНФК, както  и винаги впечатляващия за пети пореден път Национален турнир по надсвирване със свирки за примамване на дивеч в 3 категории – хищници, голяма белочела гъска, зеленоглава патица в 2 възрастови групи (възрастни и деца).


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!