27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нови камери за скорост засичат по няколко автомобила едновременно

kamera putishta koki

Новите камери за скорост, които могат да засичат по няколко автомобила едновременно, са вече по пътищата. Устройствата са с изключително висока резолюция и разделителна способност, както и с вграден изкуствен интелект. Тe id по-малкr от старите и се поставяj на по-високо.

Устройството различава категориите на автомобилите и отчита скорост от 30 до 300 км/ч. Те са на разположение на „Пътна полиция” в 20 областни дирекции. Това е поредната стъпка на МВР за намаляване на нарушенията по пътищата. Всяко констатирано нарушение незабавно ще бъде препращано чрез защитен канал към единния център за обработка на нарушенията.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!