24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Месинджър“ на ФБ, „Инстаграм“ и „Туитър“ се сринаха едновременно

facebook

Потребителите на популярната платформа на „Фейсбук“ за съобщения, „Месинджър“, са изправени пред проблем с размяната на съобщения и общуването в реално време. За това съобщи „Фейсбук“ на официалния си сайт.

Според даундетектора платформата се е сринала и изправена пред неизвестни към момента проблеми.

„Месинджър“ е услуга за незабавни съобщения и софтуерно приложение, което предоставя възможност за текстови и аудио съобщения.

Срив има и в работата на „Туитър“ и „Инстаграм“. В момента се установяват причините за срива и се работи по отстраняването на проблемите.

„Туитър“ е микроблог, който позволява на потребителите да публикуват кратки съобщения до 280 знака, а „Инстаграм“ е онлайн мобилна социална мрежа, която служи за споделяне на снимки и кратки видеа.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!