09 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:26, 1 март 20241min

Баба Марта : Светът има нужда от малки чудеса!

Румени, засмени и от любов и здраве озарени!

Пещера. Пожелания за един от най-хубавите празници – Баба Марта отправи чрез социалната мрежа кметът на община Пещера Йордан Младенов :

Скъпи приятели,
Уважаеми хора на изкуството,
Драго ми е и тази година да ви поздравя с идването на Баба Марта. Отново спазихме многовековната традиция, да закичим с мартеница близки, приятели и роднини. Да спазим онази традиция, която носи гордост, радост и преданост към символите на българските обичаи и традиции.
Посрещнах скъпи гости, които ме дариха със символа на пролетта. Пожелаха ми здраве, мъдро ръководство и успехи. На всички вас, където и да се намирате, символично подарявам здрава нишка- за да ни свързва и води напред.
Скъпи самодейци!
Днес е и вашия празник, идващ с упованието- красивото и доброто да пребъдат. Заедно можем да превърнем мечтите и надеждите за Пещера в реалност. Бъдете много здрави и предавайте тази любов на младите хора в общината ни, за да свети през вековете уникалната ни българска култура.
Скъпи съграждани,
В първият ден на месец март ви желая много здраве, благополучие, любов и сбъднати мечти! Нека в семействата ви битува много радост, обич и топлина!
Честита Баба Марта !

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!