15 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Грипната епидемия в Пазарджик отпада

pazardzhik

Пазарджик. Грипната епидемия в Пазарджик отпада от 10-ти февруари. Заболеваемостта е спаднала от 350 на 193 на 10 хиляди души, каза за „Хоризонт“  директорът на здравната инспекция д-р Димитър Савов:

„Цифрите говорят, че имаме едно пречупване на заболеваемостта, образно казано. Показателите, които следим, като посещаемост на учениците в училищата – днес само 9% не са на училище, а преподавателите са под 4%. Към днешна дата вече заболеваемостта е 193. Нямаме вече толкова голям натиск върху лечебните заведения. Свижданията се връщат. От събота няма да ги имаме тези 4 мерки, които бяхме наложили до 9-и. Това, което сочат цифрите към днешна дата, не налага удължаване“.

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!