29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

8 Февруари : Христо Стоичков навършва 58 години

sarce

Носителят на „Златната топка“ Христо Стоичков навършва днес 58 години. Голмайсторът на световното първенство в САЩ през 1994 година изненада почитателите си с песен, която е записал заедно с Тони Димитрова и братя Аргирови.

„Приятели, прегръщам ви! Часове наред вече получавам поздравления за рождения ми ден! А до края на деня има толкова много време! Нека и аз да ви поздравя – днес, на 8 февруари, в ефира на БГ Радио / BG Radio  ще чуете как пея заедно с великите Тони Димитрова  и Братя Аргирови! За вас напрахме песента „Любов поне“! Нека тя бъде моето голямо БЛАГОДАРЯ за всички вас!“, написа Стоичков в профила си във Фейсбук.

Представянето на „Любов поне“ е и ден след 36-ата годишнина от сватбата на Стоичков със съпругата му Мариана. Най-големият български футболист показа завидни умения в музиката. Песента е вдъхновена от любовта и успеха в живота.

Иван Тенев е автор на текста, а за музика се погрижи Благовест Аргиров. Аранжиментът направи Ангел Дюлгеров. Специален ден е избран и за видеопремиерата на песента. Тя ще бъде на 14 февруари – Денят на влюбените, допълниха от БГ Радио.

Рожденикът с Тони Димитрова и братя Аргирови.

Рожденикът с Тони Димитрова и братя Аргирови.
Източник : / https://bnr.bg

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!