29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ученици отбелязаха Международния ден за безопасен интернет

uchenici su sv kl ohridski

Пещера. В СУ“Св.Климент Охридски“, отбелязаха Международния ден за безопасен интернет. Инициативата се реализира в над 200 страни по целия свят и има за цел за насърчи по-отговорното и по-безопасното поведение на деца и млади хора в онлайн пространството. В училището бяха проведени дискусии с ученици от начален и прогимназиален етап. Възпитаниците на школото бяха запознати с начините за разпознаване на фалшиви профили в Интернет. Обсъдиха се начините, по които могат да потърсят помощ, ако станат обект на злоупотреба в Интернет и опасностите, за които трябва да внимават, когато използват различните приложения.

Публикуваме материали на сайта safenet.bg , които да са в помощ на родителите за разпознаване на рисковете за децата в Интернет:
Семейни правила за балансирана употреба на Интернет и дигитални устройства
Грамотни деца в дигиталната ера – наръчник за родители
На „ти“ ли сте с мобилните телефони – наръчник за родители

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!