25 февруари 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ръководителите на футболния клуб „Хебър“ са подали оставки

hebur

Пазарджик. Оперативното ръководство на футболния клуб „Хебър“ напуска клуба, след като стана ясно, че членовете на Управителния съвет са подали оставки. Това се случва десет дни, след като кметът на Пазарджик Петър Куленски обяви, че сваля доверието от ръководството.

„Всички членове на УС на ФК Хебър депозираха оставките си. По надлежен ред заявленията си за освобождаване от длъжност до Общото събрание на Сдружение с нестопанска цел Хебър 1918, са подали – председателят Елизар Спасов и членовете Ива Забуртова, Александър Иванов, Йордан Минев и Ренета Камберова“, гласи съобщение на „Хебър“.

„Като мотив за крайното си действие ръководството на ФК Хебър изтъква сваленото доверие от кмета на Общината – Петър Куленски и възраженията му свързани с преизбиране на Управата на отминалото Общо събрание“.

По-рано през деня беше съобщено, че детско-юношеската школа на клуба спира да функционира заради липса на финансиране.

През миналата седмица треньорът на първия отбор Любослав Пенев призова общината да помогне на клуба.

След като беше избран за кмет на Пазарджик през ноември Куленски заяви, че общината ще намали парите, отпускани за спортните клубове в града. Това са футболният и волейболният отбор, които са в елитните първенства.

При встъпването си в длъжност кметът посочи, че през годините са заделяни по 350 000 лв. на месец за волейболния клуб и 300 000 лв. месечно за футболния отбор на града.

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!