26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Клуб по бадминтон „Георги Бенковски“ трети на Държавното във Варна

klub badminton paz-k

Пазарджик. Клуб по бадминтон „Георги Бенковски“ (Пазарджик) завоюва трето място на Държавното отборно първенство под 15 години за юноши и девойки, което се проведе във Варна. Клубът взе участие с девойки в следния състав: Елена Адова, Виктория Лукова и възпитанички на Спортно училище Цветелина Карагьозова и Стоянка Генова. На състезанието взеха участие седем отбора девойки.

Системата на провеждане бе две групи – едната група с три отбора, а другата с четири тима. Състезателките на „Георги Бенковски“ (Пазарджик) попаднаха в групата с четири отбора, като победиха с 4:1 Димитровград, 3:2 Разград и 0:5 Хасково. Първите два отбора от групата продължиха към полуфиналите, където обаче пазарджишкият тим отстъпи с 0:3 на домакините от Варна и така завоюваха трето място в крайното класиране. Ръководител на групата беше Анелия Димова, която е треньор в клуб “Георги Бенковски”.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!