30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

За състезание по сноуборд в събота и неделя се ограничава транзитното движение по пътя Пампорово – Смолян

put smolyan

На 20 януари /събота/ и 21 януари /неделя/, от 6 ч. до 16 ч. временно се ограничава транзитното движение на автомобили по участък от път III-8641 Пампорово – Смолян – от кръстовището с път III-864 до подхода за комплекс „Манастирите“. Промяната в организацията е за провеждането на състезания от Световна купа по сноуборд алпийски дисциплини ПАМПОРОВО 2024.

По време на състезанието в отсечката ще бъдат пропускани превозни средства на организаторите и участниците, гости на хотели и собственици на имоти.

Транзитният трафик по направлението Проглед – Пампорова – Смолян ще се пренасочва по обходен маршрут по път II-86 Проглед – Соколовци – Смолян през прохода Рожен.

В събота и неделя между 6 ч. и 16 ч. се ограничава и движението на товарни автомобили по път III-864 Проглед – Пампорово – Стойките. Трафикът ще се пренасочва през проходите „Рожен“ и „Превала“. Препоръчително е водачите на камиони да използват и следните обходни маршрути Пловдив – Кричим – Девин – Стойките – Смолян и обратно, както и Пловдив – Кърджали – Ардино – Смолян и обратно, заради очакваното засилено движение към курорта Пампорово.

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание и съобразена скорост, като следват временната организация на движение и указанията на „Пътна полиция“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!