28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Цветанка Чучева направи впечатляващо представяне на своето творчество пред ученици

ceca chucheva sreshta uchenici p r slaveykov

Пещера. Талантливата писателка и журналист Цветанка Чучева направи впечатляващо представяне на своето творчество пред учениците от петите и шестите класове на Основно Училище „Петко Славейков“.

Безкрайни бяха въпросите на учениците, които не скриха вълнението си от дълго чаканата среща.

Те се интересуваха колко време се пише една книга, лесно ли е да си писател. С усмивка на лице тя задоволи любопитство им. Представи разказа „Мляко със захар“ от книгата „Странични улички“ и отправи посланието към тях, че когато не са съгласни с нещо смело да го кажат на глас и да отстояват позициите си.

Да пишеш и да правиш книги, е като една игра с много труд, защото писателят играе с думите. Той съчинява играта“, каза Цветанка Чучева. Тя изрази радостта си от срещата си с ученици от ОУ „Петко Славейков“ и заяви: „Радвам се, че имате прекрасно училище и добри учители, които има на какво да ви научат“.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!