28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Новоизбраният Общински съвет и Кмет на община Брацигово се заклеха

obshtinski savet bracigovo 2023

Брацигово. Новият общински съвет на община Брацигово, кметът на общината Надежда Казакова, кметовете на Бяга, Исперихово, Козарско, Розово и Равногор положиха тържествена клетва в присъствието на областния управител, председателя на ОИК Брацигово и жители на общината.

След полагането на подписи на клитветия лист, заседанието бе ръководено от най-възрастния съветник Иванка Керенчева. “ Имате нелеката и отговорна мисия да работите и съграждате в Брацигово. Място, където всеки българин се прекланя пред подвига и героизма на Васил Петлешков. Място, където творят, обучават и градят брациговските майстори строители, оставили на поколенията неповторимо архитекгурно наследство. Следвайте примера на бележитите си съграждани за единение, за развитие, за отдаденост в името на хората. Надграждайте постигнатото. Надявам се с подкрепата на държавата, на неправителствения сектор и на всички вас да се увенчае с успех концепцията за създаване на образователен център за архитектурно строителна реставрация в сградите на нефункциониращия вече строителен техникум в град Брацигово“, каза в приветствието си областният управител Валентина Кайтазова.

Тя пожела на новите общински съветници и кметове да работят отговорно и с мисъл за хората, които са им гласували доверие.
Кметът Надежда Казакова благодари на жителите на общината за подкрепата, търпението, разбирането. “ Изборите свършиха, време е да преодолеем отново различията си и да работим за подобряване живота на всички жители на нашата община“, каза Надежда Казакова.
За председател на общински съвет Брацигово бе избрана инж. Веселина Дамова.
Източник : / https://pzdnes.com

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!