01 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът на Батак Георги Харизанов встъпи в длъжност

kmet batak kletva georgi harizanov 2023

Батак. Символичните огърлица и ключ на Община Батак бяха връчени от досегашния кмет Петър Паунов на новоизбрания Георги Харизанов. Заседанието бе водено от най-възрастния съветник Айдън Байрам. След проведеното тайно гласуване за председател на местния парламент бе избран Димитър Балабанов от ПП ГЕРБ. Той получи подкрепата на 8 от общо 13-те общински съветници.

Тържественото заседание се проведе в залата на Общински съвет Батак в присъствието на служители на Общинска администрация и много граждани. В началото на тържествената клетва бе отслужен водосвет за здраве и благополучие в новия управленски мандат 2023-2027 г.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!