23 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Андрей Гечев встъпи в длъжност

oblastna uprava pazardzhik

Пазарджик. Новият областен управител на Пазарджик Андрей Гечев встъпи в длъжност днес, той получи символично властта от досегашния губернатор Иван Васев, съобщи http://pzdnes.com

Андрей Гечев има образователно-квалификационна степен „магистър“ по специалността „Икономика на индустрията“, притежава управленски опит от частния сектор, както и професионален опит в осъществяване на преподавателска дейност. Той е роден в Пазарджик и е завършил е средното си образование тук. Той е на 38 години.

Иван Васев овакантява поста по собствено желание. Припомняме, че той е роден през 1969 г. в град Пазарджик. Завършва академията на МВР, специалности: „Охрана на обществения ред и борба срещу престъпността” и „Право”. В кариерата си е преминал през различни изпълнителски и ръководни нива в системата на МВР – разузнавач, началник група и началник сектор „Криминална полиция“ при РУ „Пазарджик“. От 2014 г. до 2015 г. е зам.-директор на Областната дирекция на МВР-Пазарджик. От 2016 г. е адвокат в Адвокатска колегия Пазарджик.

Назначен е за областен управител на област Пазарджик с решение на МС от 19.05.2021 г.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!