28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Всички настоящи областни управители са освободени от длъжност, върнаха Трендафил Величков

gulub donev sluzheben kabinet

Пазарджик. Всички настоящи областни управители са освободени от длъжност. Това съобщи след края на първото редовно заседание на служебното правителство министърът на правосъдието Крум Зарков, съобщи  БТА.

Министерският съвет прие решение, с което назначава 25-има областни управители, като от тях 17 са заемали тази длъжност и в предишен период.

За областен управител на област Пазарджик е назначен Трендафил Величков. Завършил е специалност „Финанси и кредит“ в Киевски университет в Украйна. Притежава магистърска степен по „Стратегическо ръководство на националната сигурност и отбраната“ на Националната военна академия „Г. С. Раковски“. Величков е бил областен управител на Област Пазарджик в периода 2014 г. – 2016 г. Има дългогодишен опит в сферата на журналистиката, на мобилните комуникации, маркетинга и рекламата.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!