03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мирослав Ангелов загина в катастрофа

svesht.

Четирикратният рали шампион на България Мирослав Ангелов е загинал след катастрофа.

Снимка : offnews.bg

Неговият навигатор Георги Гаджев е в реанимацията на болницата в Шумен в стабилно състояние – с фрактура на таза, в съзнание.

Двамата са катастрофирали по време на тренировка. Ангелов е откаран в болницата, където е издъхнал.

Инцидентът е станал на черен път в района на върбишкото село Тушовица, съобщава Областната дирекция на МВР в града.

Той е станал по време на втория ден от тестове на макадам близо до Шумен, на дълга права и с много висока скорост, уточнява Sportal. Състезателният автомобил на Ангелов и Гаджев се е ударил челно в бетонна стена, колата се е запалила, а Гаджев е успял да извади от горящия автомобил 50-годишния Мирослав, който е бил реанимиран в линейката, но е починал в болницата от вътрешните наранявания. Предполага се, че двамата са се ударили при скорост на автомобила над 150 км/ч.

Ангелов и навигаторът му Георги Гаджев трябваше да участват в последния кръг от румънския рали шампионат на макадам в края на месеца.

Peshteraprim  припомня, че :
Снимка : peshteraprim

Екипът Мирослав Ангелов и Георги Гаджев от АСК „Мегапорт“ спечелиха 1-то място в спринт-рали „Пещера“ на 18 април 2021г., с тяхната доминираща Skoda Fabia R5 (клас RC2). Тогава на 01:19,2 след тях финишираха Денис Станчовски и Явор Брънков от „Престиж“ с Peugeot 208 R2 (клас RC4), а третата позиция (+01:24,4 от първите) на почетната стълбичка заеха Антон Титов и Динко Георгиев, също с Peugeot 208 R2 (клас RC4) и отбор „Мегапорт“.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!