16 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Мирослав Ангелов и Георги Гаджев спечелиха Рали спринт Пещера 2021

Димитър Насков16:49 | 18 април, 20211min
rali avtomobil

За първото издание на пещерския рали спринт бяха подадени 28 заявки, а през церемониалния старт вчера преминаха 26 автомобила. До финала стигнаха 24 екипажа.

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Кметът на Община Пещера откри церемонията по връчването на наградите в първото Рали спринт Пещера. Йордан Младенов връчи купите на заелите първото място в състезанието Мирослав Ангелов и Георги Гаджев представители на АСК Мегапорт с автомобил SKODA FABIA R5 Evo. В първото издание на рали спринт “Пещера”, първи кръг от националния рали спринт шампионат, Ангелов и Гаджев завършиха на 1:19.2мин пред Денис Станчовски и Явор Брънков.

Кметът връчи наградите на състезателите на АСК Престиж Денис Станчовски с навигатор Явор Брънков заели почетното второ място. Те се състезаваха с автомобил PEUGEOT 208 R2 . Младенов награди с купи екипажът класиран на трето място  в генералното класиране Антон Титов и Динко Георгиев от АСК Мегапорт с автомобил PEUGEOT 208 R2 .

Трети в клас  RC4 останаха двукратната европейска шампионка Екатерина Стратиева с навигатор Георги Аврамов.

В клас HC2 с победа завърши екипажът на “БМВ клуб България” Борис Григоров и Виктор Миленков с Mitsubishi Lancer Evo 9. Те завършиха пред Пламен Пантелеев и Свилен Савов (VW Polo). Трети в този клас останаха Иво Иванов и Николай Тенчев (Subaru Impreza WRX).

Втория кръг от националния рали спринт шампионат ще се проведе на 29-30 май, когато ще се проведе рали спринт “Дряново”.

Градоначалникът благодари на организаторите, участниците и спонсорите в спортната проява. Той пожела успешни стартове на екипажите и печеливши финали.

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия