27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Независимият кандидат за кмет на Пещера Йордан Младенов се срещна с обществеността в Капитан Димитриево

izbori 2023 Mladenov K Dimitrievo

К. Димитриево. При голям интерес от страна на жителите на село Капитан Димитриево премина предизборната  среща на кандидатът за кмет на Община Пещера Йордан Младенов и кандидатите за общински съветници от Коалиция „БСП за България“ в читалище „Сергей Румянцев“ в селото.

Пред присъстващите той акцентира върху свършеното през изминалите четири години. Представи и основни моменти от програмата за развитие на община Пещера през следващия мандат. Освен ремонтът на пътя между селата Радилово и Капитан Димитриево се планира ремонт на улици и тротоари в населеното място, почистване на коритото на реката. Предлага и конкретни варианти за решаване на проблема с питейната вода.
Младенов запозна присъстващите с възможностите за получаване на средства, чрез Местна инициативна група, която включва общините Пещера и Брацигово. А също и с възможността за откриване на Център за възрастни хора от семеен тип на територията на село Капитан Димитриево.

По време на срещата бе представен и кандидатът за кмет на село Капитан Димитриево от Коалиция „БСП за България“ – Нанси Тодорова, която е образован и амбициозен млад човек.

Тя представи своите приоритети, сред които ремонт на улици и тротоари в селото, ремонт на площадката пред читалището, съдействие за осъществяване на младежки инициативи, грижа за възрастните хора и подпомагане, чрез социални дейности.

На срещата присъстваха и кандидати за общински съветници от Коалиция „БСП за Блгария“ – Гълъбина Карамитрева, Георги Смилянов, Апостол Мадин, Мила Стефанова- Керемедчиева, Фаня Иванова, Атанас Янев.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!