05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пазарджик ще потегли Поход на свободата

svooda

Пазарджик. Местната комисия за борба с трафика на хора – Пазарджик за пета година ще бъде домакин на Похода на свободата, който се организира от „Фондация А21″ гр. София, по повод 18-и октомври – Европейския ден за борба с трафика на хора.

Инициативата има за цел да насочи вниманието на местната общност към огромните мащаби на престъплението „трафик на хора“ и търговията с човешки живот.

Участниците в Похода се събират в колона един зад друг, облечени в тъмни дрехи, за да извървят символично и свободно крачките, които жертвите на трафик на хора не могат.

В Пазарджик събирането на участниците ще започне в 10:30 ч. на пл. Константин Величков № 1 („Тортата”), като началният час на тръгване е 11:00 часа, а отправната точка е: пл. Константин Величков № 1 („Тортата”) с маршрут: Служба по геодезия, картография и кадастър, ул. „Цар Иван Шишман” №2, Център за информация и услуги на гражданите на община Пазарджик, бул. „Цар Иван Шишман“, ул. „Струма” и финална точка: „Градината на света”, Парк – остров „Свобода” гр. Пазарджик.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!