01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов: Предлагам конкретни варианти за осигуряване на вода за Радилово

izbori 2023 mladenov radilovo

Пещера. Жителите на Радилово поставиха различни въпроси по време на предизборната си среща с кандидат – кмета на община Пещера – Йордан Младенов. Голяма част от тях са свързани с проблемите с водата и с доставките на дърва. Той обясни на присъстващите, че предлага конкретни варианти за осигуряване на вода от местни източници.

„За доставките на дърва за огрев е създадена необходимата организация. Въведен е ред при записването като освен номер и дата, се отбелязва и часът, в който е приета заявката. По време на разговора отбелязах, през следващия мандат планираме ремонт на пътя между селата Радилово и Капитан Димитриево, освен това ще бъдат асфалтирани и улици в село Радилово.
Запознах присъстващите с предстоящото кандидатстване по проект за ново LED-осветление и монтирането му в двете населени места в община Пещера. Предимствата на това осветление са много и хората приеха с одобрение възможността да имат светли и чисти улици.“ – каза Йордан Младенов.
На срещата присъстваше и кандидатът за кмет на село Радилово, от Коалиция „БСП за България“ Димитър Данчев, който пое ангажимента да работи за осигуряване на регулярни доставки на дърва за огрев на възрастните хора, за ремонт на водопроводната мрежа в селото и за изграждане на модерно улично осветление.
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!