10 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:23, 11 октомври 20231min

Йордан Младенов, кандидат за кмет на община Пещера: Социалните услуги ще бъдат допълнително разширени и подобрени

zbori 2023 mladenov dneven centar

Пещера. Кандидатът за кмет на община Пещера Йордан Младенов, издигнат от Инициативен комитет се срещна и разговаря с потребителите на Дневния център за пълнолетни лица с увреждания в Пещера. Той обясни на хората, че въпреки трудностите – КОВИД и икономическа криза, отчита успешно изпълнен мандат. „Това ми дава сила и енергия, аз и моят екип да продължим започнатото.

„Грижата за хората е мой основен приоритет!Свършеното до тук не е малко, но ще акцентирам на социалните придобивки, които вече са достъпни за жителите на община Пещера.

Беше извършен ремонт на социалния патронаж, както и закупено оборудване и лек автомобил, над 1000 души получават социални услуги по проектите – топъл обяд, патронажна грижа, в Дневните центрове за деца и младежи с увреждания и за пълнолетни хора с увреждания“, каза Младенов.

Той допълни, че през следващите години социалните услуги ще бъдат допълнително разширени и подобрени. „Планираме изграждането на Център за възрастни хора от семеен тип, където те ще могат да прекарват смислено и споделено своето време“, уточни Младенов.

Кандидатът за кмет отговори и на поставените въпроси от присъстващите като пое ангажимента в най-скоро време да бъдат доставени телевизори за Дневния център, да бъде монтирана и поисканата пейка на улица „Михаил Такев“, да бъдат предприети мерки и за обезопасяване на детската площадка в курорта „Свети Константин“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!