16 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:24, 10 октомври 20232min

Йордан Младенов: Планираме закупуването на два нови автобуса за подсигуряването на линии до Пазарджик и Пловдив

zbori 2023 mladenov obuvna firma tara

Пещера.

Пред работници от обувна фирма “ТАРА” в Пещера кандидат – кметът за втори управленски мандат в Пещера – Йордан Младенов отчете успешно изпълнени проекти през последните четири години – за обновяване на улици, реновиране на училища и изграждане на детски площадки.

На тяхното внимание той предложи и заложените в новата програма проекти, насочени към младите хора –  спечелен е такъв за изграждане на Младежки център с две зали и интернет кафе, където в бъдеще се планира да има и малко кино, а центърът да е място за срещи и дискусии.

По време на срещата кандидат – кметът  отговори на поставени от присъстващите въпроси. Особено важен за тях бе този за транспортната схема и състоянието на автогарата в града.

„Обясних на гражданите, че на този етап автогарата е частен имот, а Общината ще търси възможности за закупуване на автотгарата или обособяването на нов терен за такава. Към момента са предоставени два нови автобуса от МОН за извозване на ученици от селата Радилово и Капитан Димитриево към учебните заведения в Пещера. Планирано е да се закупят още два такива автобуса, с които общинската фирма да обслужва 3 линии към Пазарджик и две линии към Пловдив.“ – каза Йордан Младенов. 

Купуването и продаването на гласове е престъпление!


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!