10 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

От 11 октомври до 10 ноември се въвежда временна организация на движението до с. Св. Константин

remont na put

Пещера. Общинска администрация – Пещера уведомява, че в периода от 11.10.2023 г. до 10.11.2023 г. ще се спазват следните мерки за временна организация на движението във връзка с изпълнение на проекта за реконструкция на общинския път Пещера – с. Свети Константин:

  • Движението на всички моторни превозни средства при изпълнение на СМР в участъка от км 16+550 до км. 8+470 ще се осъществява с пропускателен режим в двете посоки. Движението няма да бъде отбивано.
  • От 08.00 до 18.00 часа, пътят ще бъде затворен за тежкотоварни превозни средства над 12 тона.
  • При полагане на износващия пласт ще се извършва регулярно затваряне изцяло на участъците от пътното платно в двете посоки.

В посочения период, пътуващите могат да ползват алтернативен  маршрут за преминаване – през път ІІ-37 – гр.Батак –язовир Батак-село Свети Константин  и през гр. Пещера или разклона за хижа Добра вода-село Дебръщица-Пазарджик.

Общинска администрация призовава, с цел осигуряване безопасност на участниците в движението по общинския път да се спазват всички ограничения, въведени с временната организация на движението.

 

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!