07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Никола Колячев и Антъни Генов с победи в Пазарджик

tenis na kort

Пазарджик. Никола Колячев и Антъни Генов се класираха за втория кръг на втория пореден международен турнир по тенис на червени кортове за мъже в Пазарджик с награден фонд 25 хиляди долара.

Така те се присъединиха към Симон Антони Иванов и Габриел Донев, които започнаха с победи вчера.

Участващият с „уайлд кард“ Колячев надделя над преминалия през квалификациите свой сънародник Михаил Иванов с 6:4, 6:2 и за място на четвъртфиналите той ще се изправи утре срещу номер 8 Ерик Ваншелбойм (Украйна).

Квалификантът Антъни Генов пък елиминира участващия с „уайлрд кард“ национален шампион на открито от този сезон Вардан Манукян с 6:3, 6:1.

Още двама българи ще стартират в основната схема на сингъл днес следобед. Националът Янаки Милев, финалист в първия турнир на ITF в Пазарджик през миналата седмица, ще има трудна задача срещу номер 1 Николас Давид Йонел (Румъния), а квалификантът Пламен Милушев ще се изправи срещу поляка Яша Шайрих.

 

 

 

 

 

 

 

Източник :/ https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!