30 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът Йордан Младенов преряза лентата на реновираната ул. „Георги Гънин“ в Радилово

nov put radilovo=

Радилово. С тържествен водосвет за здраве и благополучие на Радилово и хората от общината започна днешната церемония по откриването на четири напълно реновирани улици в селото. Водосветът бе отслужен от свещеник Борис Манов, който пожела на жителите да са здрави и да се множат, а на кмета Йордан Младенов – успех в предстоящата кампания.

Снимка : peshteraprim

Изцяло обновената ул. „Георги Гънин“ в пещерското село Радилово днес бе тържествено открита за експлоатация от кмета на Община Пещера Йордан Младенов и кмета на с. Радилово – Благой Харизанов. Тържественото събитие бе почетено и от фирмата изпълнител „Пътища“ АД чрез Димитър Спасов и инж. Ива Павлова. Това не е единствената улица, която е реновирана, ремонт е направен и на ул. „Лиляна Димитрова“, както и на ул. „Кольо Фичето“ и ул. „Динко Баненкин“ Общата стойност на вложените инвестиции за ремонта са на стойност 795 403 лв. По всяка от улиците е извършен основен ремонт на пътното платно с корекции в нивата на съществуващите шахти, извършено е отводняване, положени са асфалтови пластове и хоризонтална маркировка, както и монтиране на нови пътни знаци.

„За мен е истинско удоволствие заедно да открием част от ремонтираната улична мрежа на с. Радилово. Радвам се, че благодарение на държавата се ремонтира главната улица на селото, поставихме лед осветление, намерихме сили и средства и за обновяването на улиците, които днес символично откриваме. Искам да ви кажа, че общинска администрация и „Пътища“ АД продължават да работят на територията на селото като се ремонтират още пет улици – „Стара планина“, „Панорама“, „Паисий Хилендарски“ и други улици, които до момента не са виждали асфалт. Те ще бъдат готови докато дойде есенно-зимния период.“ – каза Йордан Младенов.

Думата след това получи и кметът на селото Благой Харизанов.

„Изказвам огромна благодарност на общинската администрация, затова защото имаме възможността да се радваме сега на обновените улици, очакваме продължението на ремонта на следващите улици и сме удовлетворени, че въпреки трудностите на времето успяваме да обновим улиците. Желая ви поводи за нови радости и трудови успехи!“ – каза Харизанов.

Лентата на ул. „Георги Гънин“ бе прерязана от кметовете на Пещера – Йордан Младенов, на Радилово – Благой Харизанов и Димитър Спасов от „Пътища“АД.

Снимка : peshteraprim

„Доволни сме, че имаме тази хубава улица, защото сме на края на селото и до момента положението не беше особено добро. Като завали дъжд и ни влизаше от пътя вода в дворовете. Надяваме се сега, че няма да имаме този проблем. Съвестно работиха момчетата, оправиха бордюрите, единствената препоръка е да се направи и тротоара, защото в някои участъци има нужда от обновяването му. Иначе браво на кмета Младенов, браво и на Харизанов. Доволни сме.“ – това пък сподели жителка на селото.

Снимка : peshteraprim

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!