21 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков13:10, 21 септември 20231min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Жребичко. Полицаи от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ при ОДМВР-Пазарджик иззеха културно-исторически ценности от частен дом в брациговското село Жребичко. Служители от сектора извършили претърсване в къщата на 61-годишен жител на същото село. Вътре били открити 14 монети от различен вид, медальон и част от метален предмет. Всички носели белезите на културно-исторически ценности. Предстоят действия за установяване на техния произход и датиране. Работата по случая продължава, образувано е досъдебно производство под надзора на прокуратурата.

Велинград. Извършител на кражби на мобилен телефон са установени от служители на управленията във Велинград. В РУ била получена жалба от 28-годишна жителка на курорта. Жената информирала органите на реда, че от двора на къщата и апаш е задигнал мобилния и телефон. При проведеното разследване полицаи от РУ-Велинград установили самоличността на извършителя. Оказало се, че това е 30-годишен велинградчанин.

Пазарджик. В района на парк «Острова» неизвестен задигнал смартфона на сина и. В резултат на предприетите действия екипи от сектор «Криминална полиция» при РУ-Пазарджик заловили 20-годишен от Ямбол. У него бил открит и откраднатия апарат, който е върнат на собственичката.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!