05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Левски“ спечели домакинството си на „Хебър“

sudia futbol

Пазарджик.Левски“ спечели по драматичен начин домакинството си на „Хебър“ с 1:0 в мач от осмия кръг в Първа лига. Сините стигнаха до трите точки с гол на Роналдо в добавеното време.

Срещу себе си отборът на Николай Костов срещна отлично организиран съперник, който беше близо до това да си тръгне с нещо от стадион „Георги Аспарухов“.

Дотук през сезона „Хебър“ беше завършил наравно с ЦСКА и „ЦСКА 1948“. Победата на „Левски“ е и трета поредна на „Герена“, след като на старта на сезона сините отстъпиха срещу „ЦСКА 1948“.

В двубоя треньорът на сините Николай Костов даде почивка на някои основни играчи след срещите с „Айнтрахт“ в Лигата на конференциите. След колеблива първа част обаче наставникът прибегна до четири промени наведнъж, търсейки и повече активност.

„Левски“ имаше повече шансове и държеше топката трайно, но стигна само до два точни удара. От своя страна „Хебър“ отново се понрави с играта си срещу водещите отбор

Победният гол на Роналдо падна в самия край. Топката попадна в краката на бразилеца след лошо изчистване, той стреля, а след рикошет ударът влетя в мрежата.

По-рано през деня „Локомотив“ (Пловдив) също постигна победа, разгромявайки „Крумовград“ с 4:0. Джовани, в 12-ата, Йорхе Сегура в 25-ата, Евандро в 81-ата и Алфа Конте в 90-ата минута бяха точни за черно-белите. Тимът от Пловдив е лидер в Първа лига с 22 точки.

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!