27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Временна организация на движението по АМ „Тракия“

magistrala

Временна организация на движението ще бъде въведена между 54-ия до 85-ия км на автомагистрала „Тракия“ в платното за Бургас, на 21 и 22 август и между 29 и 31 август. Това съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ).

В тези периоди ще бъдат извършвани неотложни аварийни дейности за повишаване безопасността на движение. Участъкът ще бъде сигнализиран с необходимата пътна сигнализация.

АПИ призовава шофьорите да се движат с повишено внимание, като следват стриктно поставената пътна сигнализация и ограничението на скоростта, да спазват дистанция, да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик, съветват от АПИ. По този начин се възпрепятства преминаването на превозните средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

 

 

 

 

 

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!