29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Ще бъде въведена временна организация на движение в Пещера считано от 5 септември

remont put

Пещера. Във връзка с изпълнение на превантивен ремонт по републикански път „Пазарджик-Пещера-Батак“, пътно кръстовище за Пещера с републикански път за Пловдив до км 148+100 край пещера- II-ри етап, подетап I, Агенция „Пътна инфраструктура“ уведомява, че за извършване на ремонтните дейности ще бъде въведена временна организация на движение считано от 5 септември 2022 г.

Строително-монтажните работи предвидени на обекта ще се извършват по одобрен и съгласуван проект за Временна организация и безопасност на движението за II -ри етап, подетап I, както следва :

  • От началота на регулацията на Пещера, пътно кръстовище с ул. „Старата крепост“, СМР ще се извършват без отбиване на движението, чрез регулировчици, съгласно предвидената в проекта организация за движение.
  • От ул. „Старата крепост“ до кръгово движение с ул. „Св. Константин“, ул. „Трети март“ и ул. „д-р Петър Цикалов“, СМР ще се извършват на цялостно затворен участък, като за обходен маршрут се изпълзват съседните улици.
  • От кръговото движение с ул. „Св. Константин“, ул. „Трети март“ и ул. „д-р Петър Цикалов“ до пътно кръстовище с ул. „Петър Раков“, СМР се извършват на цялостно затворен участък, като за обходен маршрут се използват съседните улици.
  • От началото на регулацията на Пещера /пътно кръстовище с ул.“Петър Раков“ до км 148+100 /край на гр. Пещера, СМР ще се извършват без отбиване на движението чрез регулировчици, съгласно предвидената в проекта организация за движение.

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!