05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кабинетът смени още шест областни управители

kabinet denkov 2023

Правителството назначи шестима областни управители – на областите Варна, Кърджали, Софийска област, Търговище, Хасково и Ямбол.

Андрияна Андреева е новият областен управител на Варна. Тя е доцент и доктор по право, ръководи катедра „Правни науки“ в Икономически университет – Варна.

Никола Чанев е назначен за областен управител на Кърджали. Той е заемал същата позиция в периода между 2017 г. и 2021 г.

Юлиян Леков е новият областен управител на София област. През 2014 г. той е заемал същата позиция.

Гергана Цонева е назначена за областен управител на Търговище. До този момент е била заместник-председател на Общинския съвет в Търговище.

Новият областен управител на Хасково Гинка Райчева е дългогодишен директор на основно училище „Св. Климент Охридски“ в град Хасково. Тя е първият директор в страната, удостоен с престижната награда на МОН „ Св. Иван Рилски“ за принос в развитието на българското образование.

Биляна Кавалджиева-Димитрова е назначена за областен управител на Ямбол. През 2022 г. тя е била заместник областен управител в същата област.

Областните управители на Перник Людмил Веселинов и на Кюстендил инж. Александър Пандурски остават на своите позиции и на тяхно място няма да се назначават нови.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!