29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В сряда: Концертът „С обич за Ники“ ни събира в крепостта Перистера

blagotvoritelnost

Пещера. Благотворителният концерт посветен на Николай Гъгов ще събере тази сряда десетки изпълнители, които се включиха в инициативата на ЦПЛР – ОДК – гр. Пещера – „С обич за Ники“, сред фирмите оказали съдействие за провеждане на събитието е и „Биовет“ АД. Концертът ще се състои на 21 юни, в крепостта Перистера, със съдействието на Община Пещера. Там ще чуем и видим изпълненията на Тони Димитрова, Татяна, Гален и още десетки изпълнители пеят и танцуват за Ники Гъгов.

Момченцето е на 8 г. и е диагностицирано с детски Аутизъм, интелектуален дефицит , DCD (моторна диспраксия) с вродена деформация на ходилата тип –пес плановалгус. Извършено е оперативно лечение на лявото ходило и предстои втора оперативна намеса на дясното краче. За подобряване на състоянието му са необходими серия от процедури с ХБОТ (хипербарна кислородотерапия), дълга рехабилитация и допълнителни посещения при терапевти, за които семейството на Ники нямат необходимите средства.

Стотици деца в България страдат от аутизъм. Заболяването е обявено за неличимо, а родителите на такива деца не срещат подкрепа от държавата.
Да бъдеш родител на дете с Аутизъм е голямо предизвикателство, непрестанна борба и ежеминутна грижа. Нека се обединим в каузата да подкрепим финансово Ники и семейството му, които се нуждаят от средства за диагностика, лечение, рехабилитация, логопедична, психологична, АБА терапия, както и от медицински изделия и помощни средства.
Билети за събитието можете да си закупите от касата на Крепост „Перистера“ или в сградата на ЦПЛР-ОДК гр. Пещера (Младежкия дом).
Подкрепа можете да окажете и на Дарителска сметка
IBAN BG05 UNCR 7000 1525 3307 03
BIC/SWIFT код на УниКредит Булбанк : UNCRBGSF
ТИТУЛЯР: Николай Янков Гъгов
NIKOLAY YANKOV GAGOV

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!