07 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Юношите по ракетомоделизъм завоюваха 4 медала в Ловеч

klub raketomodelizum

Пещера-Ловеч. На националниото ученическо състезание по Ракетомоделизъм състояло се на 12 и 13 май 2023г. в гр. Ловеч, организирани от Министертвото на образованието и науката(МОН), Националния дворец на децата в София и Българската Федерация по Авиомоделизъм(БФА), състезателите от Пещерския клуб участваха с отбор при юношите и завоюваха 4 медала – 1-златен, 2-сребърни и 1-бронзов в отделните класове.

МОН, ММС и Министерството на културата всяка година отпускат едногодишни стипендии на отлично представилите се, т.е. златни медалисти от национални състезания на ученици от 8 до 12 клас за да мотивират и активизират допълнително участието им в извънучилищни мероприятия.

Поради тази причина и състезанието бе много оспорвано.

Разлика от 3-4 секунди, в рамките на съдийската грешка, не им достигна за първото място в един от класовете, и завоюваха сребърна купа. Златният медалист Георги Башкехайов, ще получи едногодишна стипендии от МОН за следващата 2023/2024 учебна година.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!