29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Стайков и Кадир с първа победа при дебюта си в Дряново

Staykov rali sprint dryanovo

Дряново. Екипажът на “Flat-Out Motorsrpot” Пламен Стайков и Рафи Кадир с Skoda Fabia R5 спечели рали-спринт “Дряново”, първи кръг от националния шампионат по рали-спринт. Дуото от Кърджали успя да спечели два от общо три етапа в състезанието.

В първата отсечка Стайков и Кадир записаха равно време с това на шуменския тандем Мартин Сурилов и Здравко Здравков със Citroen C3 R5. Във втората отсечка, първият български шампион в ERT2 успя да запишe време 7:52.3мин, което бе с 2,4сек. по-добро от това на Сурилов. В последната за състезанието отсечка Стайков бе по-бърз с близо три секунди и така приключи състезанието с аванс от 5,1сек. На трета позиция завършиха Антон Титов и Александър спиров с изоставане от над 2 минути.

“В първото си участие в Дряново видях една много добра организация на състезание, което е с уникални отсечки. Нямахме проблеми по време на състезанието. Изнадващо за нас бе темпото на Мартин Сурилов и Здравко Здравков, които успяха да ни накарат да натискаме още повече в последните два специални етапа. Надявам се през целия сезон да се радваме на такава конкуренция, която да ни кара да даваме всичко от себе си по време на целия сезон”, сподели Стайков след състезанието в Дряново.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!