24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:47, 3 май 20231min

Криминална хроника

polic

Пазарджик. 33-годишен мъж е засечен да управлява с отнета шофьорска книжка и под въздействието на наркотици.

Юнаците. Водач на 35 г. от Пловдив и 55-годишен от пазарджишкото село Юнаците са предизвикали пътни инциденти. За радост и ри двете катастрофи няма сериозно пострадали хора. При пристигане на екипи на „Пътна полиция“ мъжете са тествани с дрегер. Уредите отчели съответно 2.62 и 2.70 промила.

Белово. Своеобразен рекордьор се оказал 56-годишен от беловското село Аканджиево. Той бил засечен от автопатрул при участъка в Белово да управлява „Лада“ без регистрационни табели. При направен тест с дрегер техническото средство отчело 2.94 промила концентрация на алкохол.

Всички шофьори са задържани в арестите на полицейските управления в областта.

Радилово. Жена е пострадала при пътен инцидент. Сигнал за катастрофата е получен  в РУ-Пещера. По първоначални данни на пътя Пазарджик-Пещера, преди село Радилово 52-годишна жена от Пещера е загубила контрол над лек автомобил „Сузуки“. В резултат на това возилото излязло от платното за движение и се преобърнало. Пострадала е пътуващата в колата 67-годишна съгражданка на водача. Тя е транспортирана и настанена в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на китката на дясната ръка. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!