25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Деветокласници от „Атанас Ченгелев“ с конкурс „Химични технологии“

pghvt

Пещера. 16 ученици от 9 „Б“ клас от ПГХВТ „Атанас Ченгелев“ в Пещера посветиха конкурс по химия на 80-годишнината от създаването на училището, съобщи директорката Славия Златанова – Григорова. Възпитаниците на школото се обучават в специалност „Технология на биопроизводствата“, а в конкурса те се представиха разделени на няколко групи.

Всеки от тях направи собствена презентация по темата, а оценка на работата им направиха учителите Мария Павлова, инж. Анета Ганева и инж. Цветелина Ринкова – Петрова. „Всички ученици заслужиха своите награди, а аз мога само да изразя задоволството си от желанието и мотивацията на деветокласниците да работят самостоятелно по зададени параметри.“ – каза г-жа Златанова.

„Чрез този конкурс учениците показаха и това, че навлизат сериозно в теорията и практиката на своята бъдеща професия. Благодаря за интереса и на колегите, които гостуваха на събитието – зам.-директорът Рени Камберова, магистър – фармацевтът Светлана Ханина, която е и член на Обществения съвет, Янка Костадинова, учител от ОУ „Св. Патриарх Евтимий“, Фаня Колева от ОУ“П.Р. Славейков“, както и учениците от 8 „Б“ клас от нашето училище, които учат в същата специалност.

Благодаря и на участниците за интереса, който предизвика събитието им сред останалите ученици.“ – каза още г-жа Златанова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!