03 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:18, 19 април 20231min

Криминална хроника

Police car with blue lights on the crime scene in traffic urban environment.

Пазарджик. Водач на камион е пострадал при пътно-транспортно произшествие. Сигнал за инцидента е получен снощи, малко преди 23.00 ч. По първоначалните данни в района на 57-ми километър от АМ „Тракия“ 52-годишен водач на товарен автомобил „Мерцедес“ загубил управлението над камиона и се завъртял в крайпътната канавка. В резултат на това са причинени значителни щети по возилото, като част от товара му бил разпилян по аутобана. На мястото незабавно се отзовали екипи на сектор „Пътна полиция“, пожарната и Спешна помощ. Шофьорът, който е от село Стряма, общ. Раковски бил транспортиран в МБАЛ-Пазарджик с фрактура на прешлен, но без опасност за живота. Алкохолната му проба е отрицателна. На мястото е извършен оглед, образувано е досъдебно производство.

Пазарджик. Снощи на лица във Ветрен автопатрул при РУ-септември спрял за проверка мотопед „Хонда“ , управляван от 30-годишен ветренец. Оказало се, че возилото е без регистрационни табели и не било регистрирано по установения ред. Около 01.15 часа след полунощ на един от булевардите във Велинград бил засечен лек автомобил „Форд“ с водач 32-годишен велинградчанин. При направената проба с техническо средство дрегерът отчел 1.63 промила концентрация на алкохол. Почерпеният мъж е задържан в ареста за срок от 24 часа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!