05 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:39, 19 април 20231min

Кой ще спечели наградите на Биовет за най китна градина?

Пещера. На страницата на Биовет АД във Фейсбук можете да подкрепите своя фаворит в конкурса за най-добре зацветен двор. Той се провежда за втора поредна година, а победителите ще бъдат обявени по време на фестивала „Пъстроцветна Пещера“. Събитието ще се проведе тази събота на пл. „България“ и ще започне в 11:00 ч.

Седем фирми производителки на разсад за цветя и декоративни дръвчета ще вземат участие във фестивала и ще предлагат саксийни и дворни растения. Концерт с участието на децата от фолклорната формация към ЦПЛР – ОДК – гр. Пещера и танцови формации под ръководството на Елена Баренска ще започне след церемонията по връчването на наградите на най-добрите от участвалите в конкурса на Биовет АД.

Все още можете да станете част от него като изпратите снимки от цветята в своя двор. Те може да са и от миналото лято, тъй като пролетта тази година е дъждовна и все още голяма част от цветята не са цъфнали. Своите снимки можете да изпращате на адрес biovet@biovet.com или като съобщение на фейсбук страницата: Биовет АД.

Наградният фонд е осигурен от фирмата, като за първото място се присъждат 500 лв., за второ – 400 лв., а за трето – 300 лв. Ще има и награда на публиката, тя ще се определи от броя на харесванията, които всеки от вас ще направи на Фейсбук страницата на “Биовет” АД.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!